Poppenhuizen

winkel-poppenhuizen032011.jpgBij Mini-Wonders vindt u een ruime collectie poppenhuizen en miniaturen. Voor de verzamelaars bieden wij poppenhuizen in schaal 1:12 en 1:24. Ook hebben wij alle hulpmaterialen in huis om geheel in uw eigen smaak het poppenhuis aan te kleden. Wij hebben een ruime collectie ramen en deuren, spijlen en trappen maar ook het hang- en sluitwerk. Baksteen en plavuizen, behang en vloerbedekking hebben wij allemaal in ruime mate op voorraad. Alles in 1:12 tenzij anders vermeld.

Afhankelijk van het merk worden de meeste poppenhuizen als bouwpakket of als prefab huis geleverd. Natuurlijk kunt u ons altijd vragen of wij het huis voor u in elkaar kunnen zetten. Hier zijn echter kosten aan verbonden welke afhankelijk zijn van het model.

 

wonhamcover.jpgWonham De Wonham collectie bestaat uit een grote variatie van bouwelementen, verlichting, meubels, acccessoires, inrichting, etc. Meer dan 2000 artikelen. Oftewel genoeg onderdelen om van uw poppenhuis uw droomhuis te maken! O.a. zijn de bouwelementen in dit merk zeer interressant, omdat het een groot deel van originele Houseworks kopieën heeft.

6204streetcoverlogocopy.jpgStreets Ahead Dit engels merk kent wederom een grote collectie van poppenhuizen en werktekeningen, bouwelementen, verlichting, meubels, accessoires inrichting, etc. Interressant bij dit merk is de serie blank houten meubels, welke u zelf verder naar eigen smaak kunt afwerken. Streets Ahead heeft een grote serie verlichting in 1:12 en 1:24.

 

© 2010 - 2024 Mini-Wonders Poppenhuizen en Miniaturen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel