Verzendkosten

Bestellingen boven de € 55,00 voor verzending binnen Nederland worden GRATIS toegezonden. Bij bestellingen tot € 55,00 vragen wij een bijdrage in de verzend- en behandelingskosten van € 5,50. Deze bijdrage staat los van de werkelijk portokosten welke door ons betaald worden. De bijdrage voor de verzend- en behandelingskosten is verschuldigd ongeacht of het om pakketpost of enveloppepost gaat.

Voor verzending naar België, Duitsland, Frankrijk en andere EUR1 landen is het bestelbedrag € 75,00. De bijdrage voor bestelling onder de € 75 is voor EUR1 landen € 7,50 tot 2kg. Boven de € 75,00 betaald u geen bijdrage. Bij meer dan 2 kg. zullen wij u informeren over de extra kosten.

Bestellingen kunnen niet onder rembours verzonden worden. Hier hebben wij helaas geen goede ervaring mee.

Pakketten worden binnen Nederland verzonden met Track&Trace. Naar België, Frankrijk en andere EUR1 landen worden pakketten echter zonder Track&Trace verzonden. Indien u deze extra service toch graag wilt voeg dan het artikel "Track&Trace EUR1" van € 4,00 aan u bestelling toe.

Overigens kunnen wij uw pakket over de hele wereld verzenden. Maak een keus uit één van de beschikbare opties. Voor een volledig overzicht van alle EUR1 c.q. Wereld landen en de verzendvoorwaarden verwijzen wij u naar de website van PostNL www.postnl.nl

Uitsluitend na overleg kunnen wij uw bestelling met spoed naar u toezenden. Voor pakketten tot 2 kg. binnen Nederland kost dat € 29,95 voor bezorging op de eerstvolgende bezorgdag voor 10:00 uur en € 24,45 voor 12:00 uur. Neem voor andere gewichten of andere landen contact met ons op.  

Alle bovengenoemde tarieven en voorwaarden zijn van toepassing op zendingen tot en met 2 kg. en onverzekerd. Pakketten worden geacht afgeleverd te zijn bij aflevering op het opgegeven afleveradres, ook als dit een postbus, grenskantoor of afhaalservicebalie betreft. Tarieven en voorwaarden zijn geldig zoals per 1 januari 2023 en kunnen zonder nadere berichtgeving gewijzigd worden.

© 2010 - 2024 Mini-Wonders Poppenhuizen en Miniaturen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel