LED verlichting (op batterijen)

LED VERLICHTING

Deze LED lampjes kunnen overal in het poppenhuis of kijkkastje geplaatst worden, zonder hinderlijke bedrading of trafo. Het lampje heeft een klein magnetisch voetje of plafondaansluiting als batterijhouder. Deze klikt eenvoudig op een (meegeleverd) geplakt dun metalen plaatje op het plafond of muur. Elk lampje heeft een aan/uit schakelaar.

Nieuw in deze serie zijn de heldere (Bright) Led lampen (BLED). Deze worden met dubbelzijdige tape vastgezet. Ook deze lampjes hebben een aan/uit schakelaar.

Zeer geschikt voor kleine projecten, kijkkasten of als buitenverlichting van uw poppenhuis.

U heeft alleen een 3volt LED knoopcel batterij nodig. Bij aankoop van een LED lamp ontvangt u een gratis batterij. Zorg wel dat u voldoende extra batterijen in voorraad hebt, deze zijn zowel per stuk als in een voordeelverpakking verkrijgbaar. De batterijen hebben minimaal 72 branduren.

LED verlichting is aanzienlijk zwakker dan normale verlichting en uitsluitend bedoeld als sfeerverlichting voor kleine ruimtes. Sommige modellen hebben een enigzins blauwige gloed. LED verlichting is niet bedoeld om een heel poppenhuis of een grotere kijkkast mee te verlichten.

 

© 2010 - 2024 Mini-Wonders Poppenhuizen en Miniaturen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel