Afhalen?

Afhalen?

Vanaf december 2020 verzorgen wij uw postorders vanuit een ander magazijn. Aangezien wij een ruimte delen met andere ondernemingen is bezoek en het afhalen van bestellingen dan ook niet mogelijk, ook niet op afspraak. Op verzoek nemen wij artikelen vrijblijvend mee naar een beurs waar u de artikelen kunt bekijken en gratis uw bestelling kunt afhalen.

Hiervoor was de opslag gevestigd aan in Zaandam.  

Bestellingen kunt u via onze webwinkel plaatsen; 7 dagen per week en 24 uur per dag. U ontvangt automatisch per omgaande een bevestiging van uw bestelling. U ontvangt in de regel binnen 3 tot 5 werkdagen uw bestelling of een bevestiging of alle artikelen daadwerkelijk op voorraad zijn en van de ontvangst van uw betaling.

Wij zijn geen "On-Line" webshop en zullen dus niet binnen 24 uur reageren of uw bestelling toezenden. U bent zelf verantwoordelijk voor het tijdig plaatsen en betalen van een bestelling, zeker als deze voor speciale gelegenheden bestemd is zoals verjaardagen, Sinterklaas of Kerst. Uiteraard zullen wij ons best doen maar kunnen niets garanderen.

 

 

adres: Mini-Wonders, bedrijfsverzamelgebouw

           Oudeweg 147, 2031 CC Haarlem

 

 

© 2010 - 2021 Mini-Wonders Poppenhuizen en Miniaturen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel