Shop in Shop

Helaas, ..... onze dependance in de Raaks Halle in Haarlem is gesloten.

Mini-Wonders heeft een dependance in Haarlem gehad. Deze is vanaf juli 2020 echter gesloten. U kunt alleen nog online bestellen of terecht op één van de poppenhuisbeurzen.

De Raaks Halle zelf zijn natuurlijk nog wel steeds open. In deze Concept Store treft u exclusieve producten op het gebied van fashion, design, gifts, house and living, art en food. Even uitrusten kunt u in de gezellige koffiehoek waar u terecht kunt voor een kopje koffie. Meer weten? Volg de Raaks Halle via https://nl-nl.facebook.com/raakshalle In de kelder is ook een Escape Room gevestigd, leuk voor een bedrijfsuitje of samen met vrienden, voor meer informatie kijk op www.letsescape.nl. Let's Escape heeft locaties in Haarlem, Enschede en Eindhoven. Nieuw zijn de Bike Tours Haarlem waarbij u met een groep onder leiding van een gids op ontdekkingstocht gaat door Haarlem, maar ook gewoon een fiets kunt huren. 

De Raaks Halle vind u in het Raaksgebied, op een steenworp afstand van de Raaks parkeergarage. U loopt zo via de Drossestraat naar de Grote Markt.

Raaks Halle, Drossestraat 2, 2011 XW Haarlem

 

 

 

 

 

 

 

© 2010 - 2021 Mini-Wonders Poppenhuizen en Miniaturen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel